BTW terugvragen

Een Nederlandse particulier die zonnepanelen op zijn woning heeft laten monteren heeft de mogelijkheid om zich als ondernemer aan te melden voor de BTW, indien de energie ook weer aan het net wordt terug geleverd (Salderingsregeling). De BTW op aanschaf en montage van de zonnepanelen kan bij de particuliere BTW ondernemer dus van de Belastingdienst teruggevraagd worden. Dit alles vindt plaats binnen de huidige Nederlands wetgeving.

 Om alles goed geregeld te krijgen met de Belastingdienst moet er een bepaald traject nauwkeurig worden doorlopen. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, of het door btw-zonnepaneel te laten doen, zij verzorgen voor onze klanten het gehele traject. U ontvangt dan eenmalig een factuur a € 100,- exclusief BTW. De vermelde 21% BTW op deze factuur € 21,- vragen wij natuurlijk ook voor u terug van de Belastingdienst. Wilt u dat het voor u wordt geregeld? Klik dan hier

Wilt u het toch zelf gaan regelen, klik dan op onderstaande link 

Belastingdienst.nl

Duurzaamheidslening

Het aanvragen van een duurzaamheidslening is niet langer meer mogelijk meldt Provincie Overijssel op haar website. Al eerder werd vermeld dat alle aanvragen na 28 juli waarschijnlijk worden afgewezen, omdat het het gestelde budget dan is bereikt. Dit is inmiddels verder naar beneden bij gesteld tot 15 juli. Maar nu is het dus ook niet meer mogelijk om een aanvraag in de dienen

Provincie Oveijssel is aan kijken of het budget kan worden verhoogd of dat er een nieuwe subsidieregeling kan worden aangeboden, maar hier is nog geen duidelijkheid over.

De Twentse Energie Groep houdt u hierover uiteraard op de hoogte.

 

Opbrengst garantie verzekering Chubb

Naast de 10 jaar productgarantie bieden wij voor onze zonnepanelen Suntellite, 25-jarig opbrengst garantie via Chubb Insurance.

 

Development: W3Company